About Me

My photo
Assalamualaikum... Manisnya senyuman itu menunjukkan keakraban dan kemesraan biarpun tiada sebarang ungkapan kata2. Renungan matamu menceritakan sejuta kisah.. kenangan itu akan di abadikan di lubuk sanubari selagi hayat di kandung badan.. menjadi kebanggan pada aku andai dapat memuaskan hati kalian dengan hasil karya yg aku hasilkan. Setiap tempahan akan aku siapkan dengan sebaik mungkin. Diharapkan hasil karya aku dapat membawa sekurang-kurangnya sekuntum senyuman pada kalian dan mereka yang tersayang. pada kalian yang sudah,sedang dan akan 'berurusan'degan aku..tiada ungkapan yang dapat ku sampaikan melainkan jutaan terima kasih yang tak terhingga. Setiap tempahan merupakan kepercayaan dan sokongan pada hamba yang fakir ini..yang sentiasa ingin memperbaiki dan mencari.... terima kasih.. wassalam...salam sejahtera..

INFO TEMPAHAN LUKISAN POTRET

HADIAH HARIJADI,PERTUNANGAN,PERKAHWINAN,PERSARAAN,UNTUK KEKASIH,KELUARGA,KOLEKSI PERIBADI,DAN LAIN-LAIN........abadikan kenangan anda dengan eksklusiviti sebuah lukisan potret...

*HARAP MAAF SAYA SEDANG MENGEMASKINI BUTIRAN HALAMAN INI..
MOHON TERUS HUBUNGI 
(CALL @ WHATSAPP SAYA @ EMAIL )

bagi kalian yang sudah,sedang & ingin berurusan dgn saya..hanya ucapan jutaan terima kasih dan syukur ke hadrat Allah swt diatas kepercayaan kalian pada saya.Insyaallah saya akan cuba menyudahkan setiap lukisan yang di tempah dgn sebaik mungkin.

- saya sentiasa komited dalam menghasilkan lukisan bagi menjanjikan kepuasan pelanggan..
deposit akan di kembalikan seandainya tidak berpuas hati dengan hasil lukisan.

BAYU (bayu d'arts)

012 6414194

zizol4484@yahoo.com